Rörmokare Nacka

Rörmokare i Nacka

Rörmokare i Nacka

Våra rörmokare i Nacka löser allt gällande att lägga rör, akutproblem och VVS. Vi har en dygnsöppen jour för problem som inte kan vänta tills nästa arbetsdag. Våra certifierade rörmokare står alltid redo att utföra ett fackmannamässigt arbete.

Vi är en rörmokare i Nacka som vänder sig till både privatpersoner och företag. Det spelar ingen roll om du har en liten eller större förfrågan. Vår målsättning är att alltid kunna komma med kort varsel och genomföra det som du vill ha gjort.

Vi har inget fast timpris för rörmokare utan allt handlar om vad du vill ha gjort och hur stort projektet är.

Kontakta Oss
Få en kostnadsfri offert

Få besök av rörmokare Nacka

Få en kostnadsfri offert

Om du vill boka in ett hembesök eller få en kostnadsfri offert är det bara att fylla i formuläret här på hemsidan. Vi återkommer inom 48 timmar. Om du vill komma i kontakt med en rörmokare jour är det dock bättre att ringa till vårt akutnummer. Då får du en bekräftelse på att vi har sett ditt ärende och att vi kommer ut och åtgärdar problemet.

Boka Tid
Jour 24 timmar om dygnet

Jour 24 timmar om dygnet

Ibland står man inför en akut vattenläcka, stopp i rören eller något annat som måste åtgärdas direkt. Då kan du alltid vända dig till vår jour som har öppet 24 timmar om dygnet alla dagar om året. Vi tar snabbt emot ditt ärende och hjälper dig så snart som möjligt.

Efterfråga Prisuppgift

Certifierade rörmokare

Vi arbetar endast med certifierade rörmokare för att kunna garantera våra kunder ett fackmannamässigt utfört arbete oavsett vad förfrågan handlar om.

Du ska alltid kunna känna dig 100 % trygg när du anlitar oss och någon av våra tjänster inom VVS.

Genom åren har vi samlat på oss värdefull erfarenhet och vet hur vi ska lösa problemen på bästa sätt. Vi kan även dra nya rör om du till exempel ska renovera ditt kök eller badrum. Alla våra anställda är kunniga och snabba.

Som rörmokare i Nacka har vi full koll på våtutrymmen och garanterar ett väl utfört arbete.

Omdömen om våra rörmokares arbete

Så här säger våra kunder

Jag och min man råkade ut för en akut vattenläcka och var tvungen att ha hjälp direkt. Vi kontaktade jouren och de var på plats inom en timme. Så tacksam för den snabba hjälpen.

Anna Persson
Vattenläcka badrum

Vi skulle riva ut hela köket och behövde då hjälp att sätta in nya rör och vattenledningar. Rörmokare i Nacka var väldigt duktiga och gjorde ett effektivt och snyggt arbete.

Bengt Forsgren
VVS renovering kök

Jag hade ett större stopp i avloppet som jag inte lyckades lösa på egen hand. Deras rörmokare kom samma dag som jag ringde och kunde åtgärda problemet på en gång.

Markus Turesson
Stopp i avloppet

Utbildade rörmokare i Nacka

Förvänta dig mer än branschens standard

Om du till exempel ska genomföra en Badrumsrenovering Nacka vill du säkerligen känna dig trygg i att vi har rätt certifikat.

När det kommer till våtutrymmen är det viktigt att jobbet blir korrekt utfört från början så du slipper fukt- eller vattenskador.

Vi är certifierade rörmokare Nacka och du kan lita på att varje jobb blir korrekt utfört. Du kan alltid höra av dig till oss när du vill under jobbets gång om du har några frågor eller funderingar. Vi får jobbet gjort på ett fackmannamässigt och effektivt sätt utan krångel.

Kontakta Oss