Om oss

Byggfirma i Nacka - för privatpersoner och företag

Byggfirma i Nacka - för privatpersoner och företag

Välkommen till oss! Ditt lokala byggföretag i Nacka som har kompetent personal som har arbetat inom branschen under många år. Genom åren har vi gjort stora som små jobb och alltid med en hög kvalitet.

Du kan vända dig till oss för stora som små uppdrag. Som ditt byggföretag kan vi bland annat göra Badrumsrenovering Nacka till en hög standard. Vi utför arbeten åt både företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar. När du anlitar oss finns det inget behov av att anlita en annan firma. Vi har medarbetare med bred kompetens och vi samarbetar även med underleverantörer. När du anlitar oss får du service, kvalitet och ett bra pris.

Kontakta Oss
Kontakta oss - Hembesök inom 48 timmar och fri offert

Gör din badrumsrenovering i tid. Spara pengar genom att slippa skador och läckage. Begär offert!

Kontakta oss - Hembesök inom 48 timmar och fri offert

Vi erbjuder alltid en gratis offert för våra kunder. Hör av dig till oss för att få veta mer.

Kontakta Oss
Medarbetare med erfarenhet inom byggbranschen

Medarbetare med erfarenhet inom byggbranschen

Vi är ett byggföretag i Nacka som har personal med en bred kompetens och den rätta utbildningen och certifieringen. Självklart följer vi alla regleringar i Sverige och arbetar alltid utifrån branschstandarden. Vi har rörmokare, snickare, elektriker bland vår personal vilket gör att vi kan hantera alla sorters av renoveringar. För badrummet är det vitalt att en renovering sker på korrekt sätt. Vi erbjuder alltid en garanti på våra tjänster vilket betyder att om något inte skulle stå rätt till kommer vi ut och fixar detta.

Alltid en renovering till en hög standard

Vi är utbildade VVS montörer som har en unik erfarenhet inom branschen. Innan vi påbörjar en renovering arbetar gör vi alltid en rörinspektion för att se till att allt står rätt till med dina rör. När det kommer till vattenledningar är det vitalt att det blir rätt för att undvika vattenskador som är en av de vanligaste skadorna i badrummet. Tillsammans med dig gör vi en plan kring din badrumsrenovering och vårt mål är att göra dig nöjd.

Byggfirma i Nacka som alltid fokuserar på kunden

Utbildad personal med det rätta certifikaten

Kontakta Oss