Hoppa till innehåll

Tjänster

Alle tjenester under samme tak

Badrumsrenovering Nacka

Rörmokare Nacka

Om du vill dra nya rör eller behöver hjälp med en vattenläcka kan du alltid höra av dig till oss hos rörmokare Nacka. Vi åtgärdar samtliga problem så snabbt som möjligt och erbjuder även jour.

Badrumsrenovering Nacka

VVS Nacka

Få hjälp med installationer och service.

Vi på VVS Nacka kan assistera med installation av värmepump eller diskmaskin. Vi erbjuder även fullständig reparation och service.

Tjänster

Snickare Nacka

Förutom rörmokare och VVS-tjänster kan vi även stå till tjänst med snickare Nacka. Om du till exempel vill renovera ditt kök eller badrum kan vi erbjuda en totalentreprenad där vi sköter samtliga delar av renoveringen.

Gratis hembesök

Badrumsrenovering Nacka

Så tycker våra kunder

Omdömen från våra tidigare kunder

Jag hade stopp i rören hemma och behövde hjälp snabbt. Jag ringde en av deras rörmokare som kom dagen efter och åtgärdade problemet. Allt var mycket proffsigt skött och jag är jättenöjd.
Johannes Gustafsson
Rörmokare
När vår diskmaskin gick sönder behövde vi få den lagad så snabbt som möjligt. Vi kontaktade VVS Nacka som kom och hjälpte oss med kort varsel. Felet var åtgärdat på en halvtimme.
Julia Åkesson
Service diskmaskin
Vi skulle göra om vårt kök från grunden och ville gärna ha någon som kunde hjälpa oss med alla delar. Vi fick en totalentreprenad och är så nöjda med köket.
Åke Cato
Köksrenovering