Tjänster - Badrumsrenovering Nacka

Rörmokare Nacka

Rörmokare Nacka

Om du vill dra nya rör eller behöver hjälp med en vattenläcka kan du alltid höra av dig till oss hos rörmokare Nacka. Vi åtgärdar samtliga problem så snabbt som möjligt och erbjuder även jour.

Läs mer om Rörmokare Nacka
VVS Nacka

Få hjälp med installationer och service.

VVS Nacka

Vi på VVS Nacka kan assistera med installation av värmepump eller diskmaskin. Vi erbjuder även fullständig reparation och service.

Läs mer om VVS Nacka
Snickare Nacka

Snickare Nacka

Förutom rörmokare och VVS-tjänster kan vi även stå till tjänst med snickare Nacka. Om du till exempel vill renovera ditt kök eller badrum kan vi erbjuda en totalentreprenad där vi sköter samtliga delar av renoveringen.

Läs mer om Snickare Nacka
Gratis hembesök<br><br>

Gratis hembesök

Kontakta Oss
Omdömen från våra tidigare kunder

Så tycker våra kunder

Jag hade stopp i rören hemma och behövde hjälp snabbt. Jag ringde en av deras rörmokare som kom dagen efter och åtgärdade problemet. Allt var mycket proffsigt skött och jag är jättenöjd.

Johannes Gustafsson
Rörmokare

När vår diskmaskin gick sönder behövde vi få den lagad så snabbt som möjligt. Vi kontaktade VVS Nacka som kom och hjälpte oss med kort varsel. Felet var åtgärdat på en halvtimme.

Julia Åkesson
Service diskmaskin

Vi skulle göra om vårt kök från grunden och ville gärna ha någon som kunde hjälpa oss med alla delar. Vi fick en totalentreprenad och är så nöjda med köket.

Åke Cato
Köksrenovering

Certifierade snickare och rörmokare

Trygghet till 100 %

BEGÄR OFFERT